Behandelingen


Segmentale therapie: Wat is segmentale innervatie en wat is segmentale therapie?

Triggerpoint therapie:  Myofasciaal triggerpoint is een plaatselijke kramp in een spier. De effecten zijn o.a. pijn en problemen met bewegen (zoals stijfheid en krachtverlies).

Reflexzone therapie: Via reflexzones en meridianen op de voeten, benen, handen, rug, armen, gezicht en oren kunnen onze organen op positieve manier beïnvloed worden. 

Chinflex® therapie:  Deze therapie bestaat uit meerdere authentieke Chinese reflexzonemassages die door Total Health Academy zijn ontwikkeld in intensieve samenwerking met Chinese artsen, Chinese ziekenhuizen en vakdocenten.

Sportmassage: Doel is sneller herstellen na een lichamelijke inspanning.

Fibromyalgie massage: Deze zachte triggerpoint therapie brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam.

Cranio Sacraal massage: Deze zachte massage ontspant het zenuwstelsel, waardoor het ons lichaam hersteld op zowel fysiek als emotioneel gebied.

Lymfedrainage: Een hele zachte massage met een ongelooflijke resultaat door het verbeteren van de lymfeafvoer van gifstoffen.

Bindweefselmassage: Een stevige therapie met een positieve effect op uw bandweefselspanning en lichaam.

Cupping: Door het plaatsen van en bewegen met vacuümgepompte cups worden de huid en spieren omhoog getrokken. Deze behandeling is zeer effectief bij vastzittende spieren en pijn.

Dorn methode: Deze methode is een vriendelijke en zachte methode waarmee gewrichten en wervels kunnen worden gecorrigeerd.

Ontspanningsmassage: Herstel van uw balans in een moment van rust en ontspanning met behulp van verschillende technieken, zoals intuïtieve massage, zwangerschapsmassage, hotstone massage en klassieke massage.

Stoelmassage: Korte, maar effectieve massage van hoofd, nek, schouder, arm en rug met uw kleren aan.

Bedrijfsmassage: Een korte, intensieve stoelmassage voor werknemers tijdens hun werk.