Ontspanningsmassage


*    is rustgevend, verlichtend en ontspannend
*    zorgt voor een betere doorbloeding
  voert afvalstoffen af
  zorgt voor ontspanning
  stimuleert herstel van het lichaam
  verbetert het zelfgenezend vermogen
  verstevigt uw huid
  maakt de tint van uw huid gezonder

 

Met een ontspannings-massage creëert u voor uzelf een moment van ontspanning en rust. Weg van de hectiek van alledag en even helemaal niets doen bij een ontspannende massage, is een manier om terug te keren naar uw lichaam en het evenwicht te herstellen.

Bij een ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, vooral gericht op rug, nek, schouders en hoofd. Hier zitten namelijk de meeste spanningsklachten van het lichaam. De mogelijk ontspanningsmassages zijn Intuïtieve massage, Hotstone massage, Klassieke massage en zwangerschapsmassage.

Zo is een zwangerschapsmassage een heerlijk ontspannende, kalmerende en pijnverlichtende massage. Het heeft veel positieve effecten, zoals beter slapen, vermindering van rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. De zwangerschapsperiode is een bijzondere periode voor de moeder waarin er veel verandert in haar lichaam.  Er wordt veel van de spieren gevraagd en daarnaast spelen emotionele en hormonale invloeden een grote rol. Tijdens de zwangerschap kan de aanstaande moeder dus best wat extra aandacht gebruiken.

Het gebruik van hotstones is bij een ontspanningsmassage perfect te combineren. De massage wordt uitgevoerd met essentiële oliën en warme zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden. Hierdoor trekt de warmte diep in het lichaam en dat verlicht reuma- en gewrichtspijnen. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die u nieuwe energie geeft.